Michał Fidut został szefem Biura Sprzedaży Brokerskiej w Euler Hermes

25.11.2015

​​Zarząd Towarzystwa Ubezpieczeń Euler Hermes powołał Michała Fiduta na stanowisko Dyrektora Biura Sprzedaży Brokerskiej.

Nowy Dyrektor będzie koordynował prace kluczowego zespołu sprzedaży ubezpieczeń należności poprzez zewnętrzne kanały.

Michał Fidut posiada ponad 20-letnie doświadczenie zawodowe. Od 2001 roku aktywnie uczestniczy w ekspansji i rozwoju Euler Hermes w Polsce, zaczynając od specjalisty w dziale sprzedaży ubezpieczeń, a skończywszy na zarządzaniu centralnym regionem rynku brokerskiego ubezpieczeń finansowych dla firm. Kompetencje zawodowe zdobywał także pracując w Daewoo Motor Polska.

Michal_Fidut.jpg

Jest absolwentem studiów socjologicznych na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II oraz studiów magisterskich na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego. Ukończył także studia podyplomowe pre MBA na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Brał udział w licznych szkoleniach z zakresu sprzedaży i negocjacji.

Prywatnie interesuje się trendami komunikacji biznesowej. Jest także miłośnikiem muzyki oraz fotografii.

******

e-mail: grzegorz.blachnio@eulerhermes.com